Πρόσκληση συμμετοχής σε ημερίδα

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Ηλείας, απευθύνει πρόσκληση για συμμετοχή σε ημερίδα με θέμα «τα παιδία παίζει», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023 (ώρα έναρξης 10 π.μ.), στο συνεδριακό κέντρο ΣΠΑΠ, στην Αρχαία Ολυμπία.

Η ημερίδα στοχεύει στην ενημέρωση του κοινού, ειδικά των εκπαιδευτικών, για το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηλείας «τα παιδία παίζει», που έχει ως θέμα τα παιχνίδια στην Αρχαία Ελλάδα και την επιβίωσή τους έως τις μέρες μας. Στο πλαίσιο της ημερίδας θα παρουσιαστούν και άλλα εκπαιδευτικά προγράμματα και δράσεις που υλοποιούνται από την Εφορεία μας. Επίσης, θα θιγούν ζητήματα σχετικά με την παιδαγωγική αξία των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, αλλά και τον εκπαιδευτικό ρόλο των σύγχρονων μουσείων.

Όσες και όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν, μπορούν να απευθυνθούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση της Εφορείας efahle@culture.gr αποστέλλοντας τα στοιχεία και μια μικρή περίληψη της ανακοίνωσής τους, έως την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023.

Post Author: admin