Επίσκεψη στην Ολυμπία στελεχών του ΚΕΑΤ της 117 ΠΜ Ανδραβίδας και του ΝΑΤΟϊκού Κέντρου Αριστείας Joint Air Power Competence Centre (JAPCC)

Νωρίς το πρωϊ της Τετάρτης 27 Φεβρουαρίου 2019 επισκέφθηκαν την Ολυμπία στελέχη του Κέντρου Αεροπορικής Τακτικής της 117 ΠΜ Ανδραβίδας, με επικεφαλής τον Διοικητή του Σμήναρχο (Ι) Κωνσταντίνο Ζολώτα, συνοδεύοντας ξένους συναδέλφους τους εκπροσώπους κρατών που συμμετέχουν στο ΝΑΤΟϊκό Κέντρο Αριστείας Joint Air Power Competence Centre (JAPCC). 

Την ομάδα, αποτελούμενη από 25 περίπου άτομα, υποδέχθηκε ο αρχαιολόγος κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος εκ μέρους της Δρος Ερωφίλης Κόλλια, Προϊσταμένης της Εφ.Α.Ηλείας και μαζί περιηγήθηκαν το Αρχαιολογικό Μουσείο και αργότερα τον Χώρο της Ολυμπίας. Τα διαχρονικά και πανανθρώπινα ιδεώδη όπως αυτό της αριστείας και της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών τα οποία εκπέμπει ο ιερός τόπος της  Ολυμπίας και η ανάγκη διαφύλαξης και περαιτέρω διάδοσής τους υπήρξαν το επίκεντρο μιας σύντομης συζήτησης  με την οποία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη.Η ανωτέρω δράση  υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της 6ης ετήσιας σύσκεψης «Think Tank Forum 2019» η οποία σύμφωνα με την σχετική ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της Πολεμικής Αεροπορίας,  διοργανώνεται από το ΝΑΤΟϊκό Κέντρο Αριστείας Joint Air Power Competence Centre (JAPCC) και φιλοξενήθηκε  από την Τρίτη 26 έως και την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019 στο Κέντρο Αεροπορικής Τακτικής (ΚΕΑΤ) στην 117 ΠΜ Ανδραβίδας.
Επίσκεψη στην Ολυμπία στελεχών του ΚΕΑΤ της 117 ΠΜ Ανδραβίδας και του ΝΑΤΟϊκού Κέντρου Αριστείας Joint Air Power Competence Centre (JAPCC) Επίσκεψη στην Ολυμπία στελεχών του ΚΕΑΤ της 117 ΠΜ Ανδραβίδας και του ΝΑΤΟϊκού Κέντρου Αριστείας Joint Air Power Competence Centre (JAPCC) Επίσκεψη στην Ολυμπία στελεχών του ΚΕΑΤ της 117 ΠΜ Ανδραβίδας και του ΝΑΤΟϊκού Κέντρου Αριστείας Joint Air Power Competence Centre (JAPCC) Επίσκεψη στην Ολυμπία στελεχών του ΚΕΑΤ της 117 ΠΜ Ανδραβίδας και του ΝΑΤΟϊκού Κέντρου Αριστείας Joint Air Power Competence Centre (JAPCC) Επίσκεψη στην Ολυμπία στελεχών του ΚΕΑΤ της 117 ΠΜ Ανδραβίδας και του ΝΑΤΟϊκού Κέντρου Αριστείας Joint Air Power Competence Centre (JAPCC) Επίσκεψη στην Ολυμπία στελεχών του ΚΕΑΤ της 117 ΠΜ Ανδραβίδας και του ΝΑΤΟϊκού Κέντρου Αριστείας Joint Air Power Competence Centre (JAPCC)

Post Author: admin