Προκήρυξη πρόσληψης επιστημονικού και εργατοτεχνικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για το έργο «Αποκατάσταση – Ανάδειξη Ναού Επικούριου Απόλλωνα Βασσών – Φάση Γ»

Ναός Επικουρίου Απόλλωνος. Άποψη του ικριώματος.

Εξεδόθη Προκήρυξη για την πρόσληψη επιστημονικού και εργατοτεχνικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για το υποέργο 1 «Αποκατάσταση Βορειοτέρων Τμημάτων Μακρών Πτερών Ναού Επικουρίου Απόλλωνα Βασσών», στο πλαίσιο του ενταγμένου στο Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014- 2020» έργου «Αποκατάσταση – Ανάδειξη Ναού Επικούριου Απόλλωνα Βασσών – Φάση Γ», που υλοποιείται με τη μέθοδο της αρχαιολογικής αυτεπιστασίας από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας με κωδικό MIS: 5033413, Κωδικός ΠΔΕ :2018ΣΕ11410001, γραμμή κατανομής:22511. 

Τα δέκα έξι (16) άτομα που θα προσληφθούν, θα απασχοληθούν στην εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών για χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και έως το τέλος του έτους με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης έως το τέλος του έργου.

Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.culture.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας ήτοι από 08-07-2019 έως 12-07-2019.

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

 

Δείτε εδώ αναλυτικά την Προκύρηξη:    ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΠΙΚΟΥΡΙΟΥ 2019

Κατεβάστε εδώ την Αίτηση:  ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ

Post Author: admin