Μείνε σπίτι – Μείνε συντονισμένος με τα μνημεία και τα μουσεία της Ηλείας.

Έχοντας καθιερωμένη παρουσία στα social media και ευρύτερα στο διαδίκτυο εδώ και αρκετό διάστημα, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας καλεί τους φίλους της και κάθε πολίτη να εξερευνήσουν το νέο διαδικτυακό της κανάλι στο YouTube το οποίο έθεσε σε επίσημη λειτουργία, εξακολουθώντας βεβαίως να παραμένουν σπίτι προστατευμένοι, όσο ακόμα ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας για την αντιμετώπιση της Πανδημίας του Κορωνοϊού.

Ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://www.youtube.com/channel/UCwR5yvW8JmC2WID12bs6o3A ο ενδιαφερόμενος θα βρεί ένα μικρό θησαυρό, ένα απόθεμα καλοφτιαγμένου οπτικοακουστικού υλικού & βίντεο-παραγωγών μικρής διάρκειας, επικεντρωμένου στο πολύτιμο μνημειακό απόθεμα της Ηλείας και την συναρπαστική ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων.

Κάνοντας εγγραφή στο κανάλι θα μπορέσει ο επισκέπτης να παρακολουθήσει σύντομα βίντεο με θέματα όπως “Η διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαιότητας“, “Η πόλη – κράτος και οι αρχαίοι αγώνες“, “Ημερολόγιο, Χρονολογικό Σύστημα και Ολυμπιάδες στην Αρχαιότητα“, “Τα Μουσεία της Ηλείας” κ.α., τα οποία η Εφ. Α. Ηλείας συγκέντρωσε προκειμένου η παραμονή στο σπίτι να γίνει ακόμα πιο δημιουργική και εποικοδομητική, για μεγάλους και παιδιά.

Πρόκειται για ευχάριστο και εύληπτο οπτικοακουστικό υλικό παραγωγής του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού το οποίο ανεβαίνει στο διαδίκτυο για πρώτη φορά, προερχόμενο κατά κύριο λόγο από το πολύτιμο απόθεμα της Ψηφιακής Έκθεσης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αρχαιότητας, εγκατεστημένης στο ομώνυμο Μουσείο στην Ολυμπία.

Με το κανάλι της στο youtube, η Εφ. Α. Ηλείας επιδιώκει να συμβάλλει στην τεράστια προσπάθεια των αρχών για την παραμονή των πολιτών στο σπίτι, προκειμένου να περιφρουρηθεί η υγεία όλων μας.

Διαδώστε το νέο και μείνετε συντονισμένοι: προσεχώς θα αναρτηθεί σπάνιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο από το πλούσιο αρχείο της Υπηρεσίας!

Post Author: admin