Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηλείας με ειδήσεις

Την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο ΣΠΑΠ η εθιμοτυπική κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Εφ. Α. Ηλείας

Την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου 2018, παρουσία πολλών εργαζομένων όλων των ειδικοτήτων που υπηρετούν στην έδρα της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηλείας στην Ολυμπία αλλά και υπαλλήλων από τον Ναό του Επικουρίου Απόλλωνα την αρχαία Ήλιδα και το Αρχαιολογικό Μουσείο Πύργου, έλαβε χώρα  σύμφωνα με την εθιμοτυπία η τελετή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Υπηρεσίας στο Συνεδριακό Κέντρο ΣΠΑΠ της Ολυμπίας.

Η Προϊσταμένη  Δρ. Ερωφίλη – Ίρις Κόλλια ευχήθηκε για το νέο έτος σε όλους τους εργαζομένους να είναι υγιείς και να συνεισφέρουν με όλες τους τις δυνάμεις δημιουργικά και επoικοδομητικά στην επίτευξη των στόχων της Εφ. Α. Ηλείας για το έτος 2018, εφιστώντας την προσοχή όλων στο γεγονός ότι συλλογικά έχουν την ευθύνη της φροντίδας, προστασίας και ανάδειξης μεταξύ πολλών άλλων σημαντικών μνημείων επί ηλειακού εδάφους του Αρχαιολογικού Χώρου της Ολυμπίας και του Ναού του Επικουρίου Απόλλωνος, μνημείων UNSECO με παγκόσμια απήχηση.

Επίσης, έκανε έναν σύντομο απολογισμό του σημαντικού έργου που επετεύχθη εντός του 2017 ευχαριστώντας όλο το προσωπικό για την συμβολή του και περισσότερο εξήρε μια μερίδα υπαλλήλων που συχνά με την εθελοντική προσφορά εργασίας πέραν των συμβατικών τους υποχρεώσεων, βοηθούν να ξεπεραστούν απρόβλεπτα γεγονότα και δυσκολίες.

Τέλος, ενημέρωσε τους παρισταμένους ότι έπειτα από την δημοσίευση του νέου Οργανισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΦΕΚ 7/Α/22.01.2018), αναμενόταν η ανανέωση της θητείας της ως Προϊσταμένης της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηλείας, κάτι που επιβεβαιώθηκε την επομένη ημέρα με την  υπ’ Αρ. Πρωτ. ΥΠΠΟΑ/ΓΔΔΥΗΔ/ΔΔΑΔ/ΤΔΜΠ/49541/4190/3975/2990/02.02.2018 Υ.Α.. Προσεχώς θα ανακοινωθούν τα ονόματα των νέων Τμηματαρχών και του Υπευθύνου του Γραφείου Φύλαξης – Πληροφόρησης που συστάθηκε στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας.

Τυχεροί της χρονιάς αναδείχθηκαν οι κ.κ Ιωάννης Τσιότρας και Κώστας Χριστοδουλόπουλος. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κεράσματα για τους υπαλλήλους οι οποίοι αντάλλαξαν ευχές με την Προϊσταμένη και μεταξύ τους.

Η Προϊσταμένη της Εφ. Α. Ηλείας Δρ. Ερωφίλη – Ίρις Κόλλια απηύθυνε χαιρετισμό προς το προσωπικό κατά την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Υπηρεσίας

Post Author: admin