Για ποιες επενδύσεις συζήτησαν ο Μητσοτάκης και ο πρόεδρος της Microsoft

Η επίσκεψη αυτή του κ. Smith έρχεται έναν μόλις μήνα μετά τη συνάντησή τους στο Νταβός από την οποία προέκυψε ισχυρό ενδιαφέρον σε διάφορα πεδία…Πιο συγκεκριμένα, συμφωνήθηκε να ξεκινήσει άμεσα συνεργασία ανάμεσα στη Microsoft και το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, προκειμένου να σχεδιαστεί ένα πρόγραμμα για την Αρχαία Ολυμπία, στο πλαίσιο του παγκόσμιου Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Microsoft «AI for Good».Παράλληλα, ο κ. Smith είχε την ευκαιρία χθες, να επισκεφθεί τον Αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας και να ξεναγηθεί από τα στελέχη του υπουργείου πολιτισμού. Δήλωσε πως έμεινε εντυπωσιασμένος, προσθέτοντας πως ήταν τιμή του να επισκεφθεί τον χώρο όπου γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί αγώνες.”

Δημοσιεύτηκε: TANEA Team 27 Φεβρουαρίου 2020 | 13:29 – Πατήστε στον σύνδεσμο για να μεταφερθείτε στον ιστότοπο όπου φιλοξενείται το άρθρο

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη στην Ολυμπία του κ. Brad Smith, προέδρου της Microsoft
Από την επίσκεψη στην Ολυμπία του κ. Brad Smith, προέδρου της Microsoft, συνοδεiα στελεχών της εταιρείας και του κ. Θάνου Βερέμη, ιστορικού και ομότιμου καθηγητή ΕΠΚΑ την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου. Την ομάδα υποδέχθηκε η Προϊσταμένη της ΕΦΑ Ηλείας, Ερωφίλη Κόλια και μαζί περιηγήθηκαν τον Αρχαιολογικό Χώρο και το Μουσείο της Ολυμπίας.

Post Author: admin